Dokumentaarinen kuvatarina päivästänne

Hääpäivä on elämän yksi tärkeimistä päivistä niin hääparille kuin heidän läheisilleenkin. Päivä on täynnä tunteita, jännitystä ja rakkautta. Kuvaan hääpäivät vuosien ammattitaidolla ja suurella tunteella, tallentaen päivän tapahtumat sellaisenaan kuin ne tapahtuvat. Olen mukananne aamun ensimmäisistä jännityksen hetkistä illan viimeisiin tapahtumiin saakka.

"Olipa upea palata hääpäivään tunnelmiin sinun uskomattoman hienojen kuviesi kautta! Tuhannet kiitokset vielä niistä ja loppuun asyi yinkimättömän tyylikkäästä toteutuksesta, kun kuvat ja tikku tulivat niin tyylikkäästi pakattuina."

Miika & Jaana
"Tuhannesti kiitos upeista hääkuvista! Tiina kuvasi häämme Oulussa Tuiran Kirkossa ja Hietasaaren Villa Salmenrannassa, enkä olisi voinut toivoa ystävällisempää palvelua ja kauniimpia hääkuvia. Suosittelen lämpimästi Tiinan palveluja!"

Satu & Mario
"Tiina ikuisti päivämme täydelliseti. Valokuvia oli runsaasti ja laatu todella erinomaista. Vieraat ovat kovasti kehuneet valokuvia. Tiinan osaamisen kyllä huomasi suunnittelupalaverissa sekä häiden aikana. Suosittelen kaikille kuvausta Tiinan ammattimaisissa käsissä!"

Susanna & Mika
"Kiitos vielä tuhannesti kuvista, olemme erittäin tyytyväisiä että valitsimme sinut, sillä meillä on uskomattoman hienot kuvat muistona ihanasta päivästämme!"

Erika & Mikko
"Iso kiitos vielä sinulle kuvista, aivan kertakaikkisen upeita otoksia, niistä on ollut ihana elää ikimuistoista päivää yhä uudelleen ja uudelleen."

Sari & Simo
"Saatiin paljon ihania kuvia häistämme. Taitava kuvaaja joka otti paljon kuvia eri tilanteista ja asioista. Kiitos!"

Tia-Maria & Olivier
"Kuin upeita kuvia ootkaan meistä ottanut, kiitos mielettömästi! Oot sää kyllä taitava!!"

Merja & Miki
"Suurkiitos juhlakuvista, saapuivat tänään! Upeita otoksia huima määrä!"

Jenni & Sami
error: Content is protected !!